Alpe d’HuZes

Veel wetenschappelijk onderzoek wordt door commercieel gedreven bedrijven gefinancierd. Dit is niet verkeerd maar het is maar een deel van het werk wat gedaan moet worden. Zo is gezond leven (voldoende bewegen en goede voeding) één van de onderdelen die bijdragen aan de oplossing maar dient niet direct een commercieel doel.

Het KWF kan onderzoek naar kanker financieren met als focus: verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Daarom steun ik dit fonds door aan de Alpe d’HuZes mee te doen, een sportieve uitdaging om in 1 dag zoveel mogelijk aantal keer vanuit het dal naar Alpe d’Huez te fietsen, te hardlopen of te wandelen. Ik wil een poging doen om deze berg in 3 verschillende disciplines te bedwingen. Ik ben in ieder geval voornemens om een keer omhoog te fietsen en te gaan hardlopen daarnaast neem ik mijn skates mee maar beloof niets.

Hiermee wil ik geld inzamelen zodat het KWF projecten financieel kan ondersteunen om de overlevingskansen te vergroten en het leven comfortabeler te maken.

Steun

Ik wil €2500,- inzamelen. Wil jij mij helpen om mijn doel te bereiken? Dit kan door mij te steunen in de vorm van een financiële bijdrage. Alle bijdragen, groot of klein, worden enorm gewaardeerd!

Kings d’AyZes

Op koningsdag 27/5/2022 hebben Ruben, Wessel en Marcel opgetreden om geld op te halen voor het KWF.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MarcelTeunisse

Afterparty