Categorieën
Geen categorie

#EAF2016 / IJsselcollege

IJSSELCOLLEGE- TERING
“Er bestaat niets van betekenis. Daarom heeft het geen zin om iets te doen.” Dit zijn de woorden van Pierre Anthon. Zijn klasgenoten starten samen de zoektocht naar betekenis. Er moet iets zijn dat betekenis heeft.‘Tering’ is de bittere zoektocht naar iets dat betekenis heeft. Genadeloos gaan de jongeren met elkaar aan de haal. Maar wat blijft er dan over?

Spelers Anouk van Milink, Danny van Hemert, Cane Imren, Sten den Hollander, Stef Lemmers, Xhawina Zweden, Ilse Versluis, Muriel van Horssen, Kyrah Roodenrijs, Lavignia Vlug, Keanu de Knegt, Matthijs van der Kris, Francis Anique Michels Regie Sheila Bosman Tekst Janne Teller Met dank aan Van Capellen Stichting, Jos van Splunder

Scholieren Theaterfestival Rotterdam

Sinds haar oprichting in 1985 organiseert Hofplein Rotterdam jaarlijks het Scholieren Theaterfestival Rotterdam (voorheen: Scholieren Eenakter Festival, een vier dagen durend festival in het Hofpleintheater aan het Benthemplein. Diverse middelbare scholen uit Rotterdam en omstreken presenteren tijdens deze dagen hun eigen gemaakte voorstelling.